معرفی وبلاگ مایلا

سایت مایلا: فال های واقعی، مشاوره روانشناسی، آشپزی و سبک زندگی

معرفی وبلاگ مایلا

سایت مایلا: فال های واقعی، مشاوره روانشناسی، آشپزی و سبک زندگی

لقمه سوشی هام پارما ، آووکادو و خیار

زمان آماده سازی

  • 45 دقیقه
  • زمان پخت15 دقیقه
  • خدمت20
  • دشواریمتوسط
250 گرم برنج سوشی ، شستشو داده و برای مدت 30 دقیقه باقی مانده تا تخلیه شود
10-15 قطعه ژامبون پارما
1 آووکادو ، طول های قطعه قطعه شده تا ضخامت 0.5 سانتی متر
قطعه خیار 5 سانتی متری ، خرد شده و برش داده شده به برش های ضخامت 0.5 سانتی متر
3 برش زنجبیل سوشی ، ریز خرد شده ، به علاوه اضافی برای سرو
رب واسابی ، برای سرو کردن
سس سویای تیره ، برای سرو

برای پانسمان برنج سوشی:

50 میلی لیتر میرین (سرکه برنج ژاپنی)
1 قاشق غذاخوری شکر
نمک

1. برنج را در قابلمه بزرگی با درپوش محکم با 400 میلی لیتر آب قرار دهید و بجوشانید. حرارت را به مدت 15 دقیقه در حد جوشیدن کاهش دهید و سپس قبل از انتقال به یک کاسه پلاستیکی ، آن را از روی حرارت بخارپز برای مدت 15 دقیقه دیگر بردارید.

2. در همین حال ، سس برنج سوشی را درست کنید. میرین و شکر را با کمی نمک خوب درون قابلمه سنگین بریزید و به آرامی روی حرارت ملایم حل کنید. برنج پخته شده را داخل پانسمان بریزید تا خنک شود.

3. برش های پارما ژامبون را روی یک تشک سوشی بگذارید ، و اجازه می دهد 1-2 سانتی متر همپوشانی داشته باشد. دستان خود را با مخلوط ضعیف آب و میرین مرطوب کنید و به اندازه کافی برنج را روی ژامبون پارما پخش کنید تا ضخامت 1-2 سانتی متر داشته باشد و یک نوار 3 سانتی متری ژامبون پارما در قسمت دوردست خالی بماند.

4. یک چاه در عرض برنج سوشی درست کنید تا نوارهای آووکادو و خیار قرار دهید. از سمت نزدیک تشک سوشی بروید و شروع به دور زدن از خود کنید. ژامبون پارما را درون آن بچرخانید و به چرخاندن پارچه ژامبون برهنه اطراف رول سوشی ادامه دهید.

5. از روی حصیر برداشته و از یک چاقوی تیز و مرطوب برای برش رول های سوشی به ضخامت 2-3 سانتی متر استفاده کنید. این کار را تکرار کنید تا رول سوشی دیگری با پارما ژامبون باقیمانده و برنج سوشی درست شود.

6. لقمه های سوشی Parma Ham را با سس سویا ، خمیر واسابی و نوارهای زنجبیل سوشی سرو کنید.

نکته آشپزی: اگر طرفدار زنجبیل هستید ، به همراه آووکادو و خیار کمی به لقمه های سوشی اضافه نکنید. با مواد پر کننده مختلف برای سوشی ژامبون پارما ، زیتون هالکیدیکی یا کدو سبز رنده شده یک جایگزین خوشمزه ایجاد کنید.