کوفته کدو و نخود یک غذای گیاهی خوش طعم و لذید است که در وعده های شام و ناهار یا به عنوان پیش غذا می توان سرو نمود. بهتر است این غذا را با ماست میل کنید.
کدوی متوسط | 3 عدد (حدود نیم کیلو) |
نخود پخته | 2 لیوان |
آرد | 1 لیوان |
سیر | 1 حبه |
فلفل سبز | 1 عدد |
فلفل کاپیا (فلفل قرمز ترکیه ای) | 1 عدد |
شوید خرد شده | حدود یک مشت |
نمک | یک و نیم قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | یک قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | یک قاشق چای خوری |
پودر زیره | یک قاشق چای خوری |
روغن مایع برای سرخ کردن | به میزان لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
کدوها را شسته و رنده کنید. آب کدو را گرفته و در ظرفی بریزید.
نخود پخته شده و سیر را در مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و پوره کنید.
پوره نخود و سیر را روی کدوها ریخته، سبزیجات و ادویه ها را اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید.
زمانی که مواد قابل فرم دادن شد، دیگر آرد نریزید.
کف ظرفی را سلفون بکشید.
دستهایتان را کمی چرب کرده و به اندازه نارنگی از مواد بردارید و فرم دهید.
کوفته ها را روی ظرف چیده و به مدت 15 دقیق در فریزر بگذارید.
سپس از فریزر خارج کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
بهتر است ظرف گودی برای سرخ کردن انتخاب کنید تا کوفته ها در روغن شناور شوند.
مواد (چاشنی) داخل کوفته : رب گوجه فرنگی …. 2 ق م پیاز کوچک …. …
وقتی کوفته ها در حال سرخ شدن هستند با خلال دندان چند جایش را سوراخ کنید تا بهتر پخته شوند.
کوفته های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان برود.
در ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید.
نوش جان