معرفی وبلاگ مایلا

سایت مایلا: فال های واقعی، مشاوره روانشناسی، آشپزی و سبک زندگی

معرفی وبلاگ مایلا

سایت مایلا: فال های واقعی، مشاوره روانشناسی، آشپزی و سبک زندگی

خمیر پیتزا و طرز تهیه آن به ساده ترین روش ها

خمیر پیتزا و طرز تهیه آن به ساده ترین روش ها

در این مطلب از وبسایت تاروت رنگی می خواهیم آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا به روش های مرسوم را مرحله به مرحله به ساده ترین و سریع ترین روش آموزش دهیم. پس تا انتها با ما همراه شوید.

همانطور که می دانید، پیتزا یک غذای ایتالیایی بوده و بهترین نوع آن، خمیر پیتزا ایتالیایی می باشد.

خمسیر پیتزا معمولا با آب درست می شود ولی برای داشتن طعم مطلوبتر می توانید از ماست پر چرب یا شیر بجای آب استفاده نمایید.

در هر جدول از مواد لازم، میزان مواد برای تهیه تعداد پیتزا توضیح داده شده است. برای افزایش تعداد، می توانید با توجه به آن، اعداد را ضرب یا تقسیم نمایید.

به عنوان مثال، در صورتی که می خواهید خمیر برای ۴ پیتزا آماده شود و مواد لازم برای ۲ پیتزا می باشد، کافیست اعداد را به ۲ ضرب نمایید.



رزا منتظمی

در این روش از طرز تهیه خمیر پیتزا شما می توانید با یا بدون خمیر ترش خمیر پیتزا را تهیه نمایید.

لطفا توجه داشته باشید که در صورتی که تمایل به استفاده از خمیر ترش ندارید، می توانید از بکینگ پودر استفاده نمایید.

مواد لازم

مواد لازمبرای ۲ پیتزا
شیریک پیمانه
خمیر ترشیک قاشق سوپخوری
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتوننصف پیمانه
آردحدود ۲٫۵ تا ۳ پیمانه
نمکیک قاشق چایخوری

طرز تهیه

خمیر ترش یا بکینگ پودر و نمک را در شیر حل می کنیم.

روغن را به آن اضافه می کنیم.

بتدریج آرد را به آن اضافه می کنیم تا مایه به حدی خمیر شود که به دست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.

خمیر را خوب ورز داده و روی آن را می پوشانیم تا یکی الی دو ساعت بماند و وربیاید.

با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی می باشد.

فلورا جهاندار

مواد لازم

مواد لازمبرای ۱ پیتزا
آبنصف فنجان
خمیر ترش۳ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودریک سوم قاشق چای خوری
روغنیک چهارم فنجان
آردحدود ۲٫۵ تا ۳ پیمانه
نمکیک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه

مایه خمیر را با نصف فنجان آب ولرم مخلوط کرده و در محل گرمی به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

آرد و نمک و بکین پودر را با هم الک کنید.

با مایه خمیر و آب و روغن مخلوط کنید.

خوب ورز میدهیم تا خمیر بدست آید.

سپس خمیر را در ظرف مورد نظر پهن کنید.

باید دقت شود که خمیر به طور یکسان و یک اندازه در ظرف پهن شود.

به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه آن را به حال خود رها کنید.

آنگاه مواد را روی آن قرار دهید.

قابل ذکر است که در صورت نبودن وقت کافی برای درست کردن خمیر می توانید از خمیر نان لواش نیز در این زمینه استفاده کرده و یا از خمیرهای آماده پیتزا که در سوپر مارکت ها موجود می باشد استفاده نمایید.

در صورتی که خودتان خمیر را درست می کنید، با توجه به بکین پودر داخل آن، بسیار لذیذتر و مطبوع تر می گردد.

خمیر پیتزا با ماست

مواد لازم

مواد لازمبرای ۱ پیتزا
ماستدو لیوان
شکریک قاشق چای خوری
بکینگ پودر یا جوش شیریندو قاشق مربا خوری
آرد سفید گندمیک و نیم لیوان
نمکیک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا آرد را الک کرده و همراه نمک، شر و جوش شیرین در یک کاسه بزرگ بریزید.


ماست را با سرعتی کم به آرد اضافه کنید و همزمان با سرعتی بیشتر مواد را با هم ورز دهید.

ورز دادن را تا اضاقه شدن همه ماست به مواد ادامه دهید.

اگر در پایان، خمیر همچنان به دست می‌چسبید، کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی کاملا از بین برود.

اگر احساس کردید هنوز بخش زیادی از آردها با ماست ترکیب نشدند و به نوعی ماست اشباع شده است، کمی ماست به مواد اضافه کنید.

خمیر پیتزا ماستی شما آماده است و نیاز به استراحت ندارد. در این مرحله مهمترین کار این است که خمیر را سریعا استفاده کنید تا بیات و خشک نشود.

خمیر پیتزا بدون خمیر مایه و مخمر

مواد لازم

مواد لازمبرای ۱ پیتزا
آردیک لیوان
زرده تخم مرغ کوچکدو عدد
 نمک به مقدار لازم
 روغن مایع نیم پیمانه
 شیرنیم پیمانه
 شکر یک قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا زرده های تخم مرغ را که بخوبی از سفیده آن جدا کرده اید، در یک کاسه بزرگ بریزید.

سپس شکر و نمک را به آن اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط نمایید تا یک مایع زرد رنگ غلیظ بدست آورید.

اکنون شیر را به این مخلوط اضافه می کنیم و مقداری هم می زنیم و بعد نوبت به روغن مایع می رسد.

حال در یک ظرف دیگر آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و بخوبی هم می زنیم.

نوبت به ترکیب مواد می رسد که باید به آرامی انجام و بخوبی ورز داده شود.

حدود دو تا سه دقیقه ورز می دهیم تا خمیر چسبناک زرد رنگی ایجاد شود.

اکنون روی ظرفمان را با پلاستیک می پوشانیم و در یخچال به آن استراحت می دهیم.

حدود ۱۵ دقیقه بعد خمیر ما آماده است اما بهتر است ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آنرا در یخچال به حال خود رها کنید