معرفی وبلاگ مایلا

سایت مایلا: فال های واقعی، مشاوره روانشناسی، آشپزی و سبک زندگی

معرفی وبلاگ مایلا

سایت مایلا: فال های واقعی، مشاوره روانشناسی، آشپزی و سبک زندگی

طرز تهیه سرکه سیب


طرز تهیه سرکه سیب

 

سرکه سیب یک فراورده طبیعی است که برای مصارف مختلف از آن استفاده می‌شود. مصرف دارویی زیادی دارد و به تنهایی یک داروخانه کامل است. برای استفاده در ترشی ها نیز از سرکه سیب استفاده می کنند. همینطور به عنوان جاشنی در غذاها نیز مورد استفاده است. در پارسی دی با ما باشید برای روشی آسان برای تهیه سرکه سیب.

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب

  • سیب ۲ کیلو
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • آب جوشیده و سرد شده به میزان لازم
  • نخود آبگوشتی ۱۰ عدد
  • نمک کمی

طرز تهیه سرکه سیب

مرحله اول: آماده سازی سیب

ابتدا سیب‌ ها را با پوست خوب بشویید سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته‌ های آن ها را جدا کنید.

مرحله دوم: ظرف

سیب ‌های خرد شده را در ظرف مناسب بریزید. حدود ۱/۴ ظرف خالی باشد، ظرف را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

مرحله سوم: آماده سازی سرکه سیب

سپس شکر، نمک و نخود را با هم مخلوط کرده و با آب داخل ظرف بریزید. مراقب باشید آب، ظرف را پر نکند. مواد داخل ظرف را با قاشق خوب هم بزنید. پارچه‌ای روی در ظرف بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در ظرف انجام بدهید. چون در ظرف ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد ظرف شده و سرکه کپک بزند.

مرحله چهارم: پایان کار

بعد از بستن پارچه روی در ظرف، آن را در جایی قرار دهید که آفتاب ببیند. تا ۲۰ روز در ظرف را نباید باز کرد. بعد از ۲۰ روز سیب‌ ها نرم شده و ته ظرف ته‌نشین می‌شوند. سرکه را حداقل ۵۰ روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه سیب  آماده است. آن را درون پارچه تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در یخچال نگهداری کنید.